Büszkén mutatjuk be a legújabb együttműködésünk eredményét, a Vostok-Europe N1 Rocket Puskás 511 kiadást. Ez már a harmadik limitált kiadású óránk, amit a legismertebb magyar sportoló nevel, fémjelez. Az idei kiadás annak az 511 élvonalbeli bajnoki gólnak állít emléket, amelynek révén Puskás Ferencet az IFFHS a huszadik század gólkirályának nyilvánított, s amelynél többet senki sem lőtt azóta sem.
Az N1 Rocket modell a márkánk zászlóshajója, egy időtálló klasszikus mely egyidős velünk és még a mai napig is töretlen a népszerűsége.
Egy automata óra, limitált kiadásban, egészen pontosan 150 db-ban készült. Minden részlete egyedi a számlapon a Puskás Ferenc aláírása és a góljainak száma található, a dátumablak egy kaput formáz ennek tiszteletére, a hátlap pedig Puskás ikonikus képe található a sorozatszámmal.
Amit még nem említettünk az, hogy ez az óra az első mely – szakítva a trendekkel – sima arany bevonatot kapott hangsúlyozva ezzel a névadó nagyságát és tisztelegve a kor stílusjegyei előtt.
Az óra csomagolása is különleges, egy egyedi vintage hatású lakkozott fa óraforgató arany részletekkel mely magán hordozza az 511-es számot, gyönyörű díszdobozban.

Találatok: 1 - 1 / 1

Vostok N1 Rocket Puskás 511

Vostok N1 Rocket Puskás 511 férfi karóra

ELŐRENDELHETŐ! Nem: Férfi Szerkezet: Automata Üveg: ...

169.900 Ft